• Ruim 30 jaar ervaring
  • Gratis levering
  • Hulp bij installatie
  • Landelijke reparatieservice
0

Meest verkochte plotters

De meeste verkochte plotters van dit moment zijn van HP de DesignJet T1600 en Z6, de Canon TX3000 en Océ ColorWave.

Kenmerkend voor de HP grootformaat printers welke nu veel worden verkocht, is dat de meeste klanten kiezen voor een tweede roleenheid. Het grote voordeel van een extra rol is dat je minder snijverlies hebt en sneller en efficiënter kunt werken. Je hoeft de rollen immers niet te verwisselen als je een ander formaat wil afdrukken.

HP DesignJet T1600dr

Deze plotter van HP is er één uit de nieuwere serie. Dat is te merken aan de uitermate goede prestaties welke deze machine levert in de technische branche.

Lees meer over deze machine op de productpagina.

HP DesignJet Z6dr

De HP Designjet Z6 Postscript printer levert in vergelijking met zijn voorgangers een hogere kwaliteit en heeft daarvoor minder tijd en inkt nodig. Door een ingebouwde postscript module print je al jouw PDF bestanden zonder problemen. Verder is de Z6 ook zeer geschikt voor andere media zoals stickers, foto’s en complexe tekeningen.

Lees meer over deze machine op de productpagina.

Canon TX3000

De geavanceerde 36 inch grootformaat inkjet is een uitstekende CAD-GIS en poster printer. De TX-3000 heeft een hoge uitvoersnelheid en is gemakkelijk te bedienen dankzij een touchscreen. Deze printer is ontworpen voor superieure precisie en lage gebruikskosten.

Lees meer over deze machine op de productpagina.

Océ ColorWave

De ColorWave van Océ is een ware krachtpatser onder de grootformaat printers. Het is de meest productieve machine. Grote volumes worden moeiteloos afgedrukt zonder in te boeten aan kwaliteit.

Lees meer over deze machine op de productpagina.


Meer advies

Onze KNNS-printprofessionals delen hun kennis over plotters en printing.