Klantenservice

De printing helpdesk is geopend van 08:30 tot 17:00
Telefoon 088-5667020
Email: printingservices@knns.nl

KNNS onderhoudt printers van Xerox, HP en Canon/Océ.

Bent u nog geen klant en wilt u een printer, multifunctional of plotter op locatie laten repareren? Klik dan hier voor:

Xerox
HP
Canon/Océ

Bedrijfsprofiel
KNNS Business Solutions is een veelzijdige dienstverlener in het MKB; regionaal, nationaal en internationaal in het grensgebied met Duitsland en België. Een dienstverlener die u ontzorgt op het brede werkgebied van ICT- en printoplossingen. Wij dragen de zorg over de ICT-omgeving en het printerpark van uw onderneming, zodat u vrij bent om u volledig te richten op uw hoofdactiviteit. Daarnaast leveren wij hoogwaardige printmachines in grootformaat en 3D voor technische en grafische bedrijven, voor productie en creatieve industrie.

Inhoud serviceverlening
Binnen de onderhoudsovereenkomst vallen alle werkzaamheden, die nodig zijn voor de engineer, om de machine optimaal werkend te houden, dit doet KNNS door onderhoud te verrichten en storingen die optreden, door normaal gebruik van het product, correctief en preventief te verhelpen doormiddel van reparatie en of vervanging van service parts. Het onderhouden en afstellen van de machine gebeurt door de getrainde engineer op afspraak.

Serviceproces
Ons servicesysteem is gebaseerd op een notificatie via telefoon of e-mail met opgave van machine serienummer, klachtomschrijving en/of storingscode en naam contactpersoon.
Wanneer op voorhand de mogelijkheid bestaat dat de storing telefonisch verholpen kan worden zal er een service engineer contact opnemen met de operateur.