• Ruim 30 jaar ervaring
  • Gratis levering
  • Hulp bij installatie
  • Landelijke reparatieservice
0

Over ons

KNNS maakt IT en plotten simpel. Vind grootformaat printers en plotters in ons assortiment.

Of je nu een bouwtekening, poster of foto print. Een plotter kopen doe je bij Koopeenplotter, de plotterpagina van KNNS.

Bekijk onze brand movie

IT kom je overal tegen. In je werk en privé. Van werken op een bouwplaats en jaarverslagen typen tot het editen van mooie foto’s en zien hoeveel calorieën je verbrandt. Het is mogelijk door IT en KNNS maakt dat simpel.

KNNS maakt IT simpel

Bij KNNS zijn wij ervan overtuigd dat de kennis die cruciaal is voor de succesvolle toekomst van je zaak, maar al te vaak verloren gaat in alle energie en inspanningen die nodig zijn op andere terreinen.

Het gebruik van technologische ontwikkelingen om bedrijfsprestaties te verbeteren, zijn vandaag de dag in een stroomversnelling geraakt. Organisaties zetten digitale oplossingen zoals social media, mobile, analytics, cloud, robotisering en big data in om hun processen, producten en dienstverlening te optimaliseren. Deze ontwikkelingen hebben invloed op de manier waarop we zakendoen. Maar hoe relevant zijn deze technische mogelijkheden werkelijk voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen?

Het visualiseren van de bedrijfsprocessen en onderliggende IT-technieken helpt daarbij. Met dat inzicht zie je direct waar mogelijk dubbele technieken of inefficiënte systemen worden gebruikt. Zo wordt het IT-landschap stuurbaar en faciliterend aan de ambities van de organisatie.

KNNS maakt IT simpel. Dat doen wij door middel van focus, eenvoud en op basis van bewezen technologieën en best practices. Dat zorgt ervoor dat alle energie en inspanningen zijn vruchten afwerpen en de zaak structureel vooruit helpt. Door het mobiliseren en kanaliseren van alle kennis blijf je bij de kern van de zaak.