Met KNNS blijf je bij de kern van je zaak

KNNS voorkant logo.png

Wij zijn ervan overtuigd dat de kennis die cruciaal is voor de succesvolle toekomst van je zaak, maar al te vaak verloren gaat in alle energie en inspanningen die nodig zijn op andere terreinen.

Om bij de kern van de zaak te blijven, niet al te ver af te dwalen in dat woud van alledaagse werkzaamheden, heb je behoefte aan een partij die jou begrijpt en weet te helpen om alles wat je in huis hebt, al die kennis die je al vergaard hebt, beter aan te spreken en in te zetten voor datgene waar het werkelijk om gaat. Dat je energie en inspanningen echt vruchten afwerpen en je zaak structureel vooruit helpen.

Omdat we steeds oog houden voor wat er in jouw dagelijkse werk en processen mogelijk en nodig is, niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst van jouw bedrijf en branche, kun je erop vertrouwen dat je ondersteunende processen, van IT en software, tot printing en supplies, op orde zijn.

Met een breed scala aan A-merk producten en steeds denkend vanuit het proces, helpt KNNS ondernemers om zowel systematisch als organisatorisch beter te opereren, dankzij een betere beheersing en verbinding van hun core business en de bijbehorende stromen aan informatie en werkzaamheden.

Onze waarden

Door kennisdeling, eerlijk zaken doen, met respect voor elkaar en de maatschappij, creëren we een platform waarin onze medewerkers en klanten kunnen groeien en excelleren waarin zij het beste zijn. Een gezond rendement en een hoge klantentevredenheid bepalen ons succes.

KNNS is tevens MVO gecertificeerd. Tevens zijn we trotse sponsor van het Ronald MCDonald Huis Nijmegen.

Geschiedenis

KNNS is in 2013 ontstaan door een fusie van KC Business Solutions en NMA ICT Solutions. Beide met een jarenlange ervaring (meer dan 25 jaar) in de ICT, print, supplies en software markt. Zo is KNNS uitgegroeid tot een belangrijk speler in de regio Nijmegen, Tiel, Den Bosch, Eindhoven, Venlo en omstreken. Nog steeds staat als van oudsher de eigen service hoog in het vaandel.

Certificering

KNNS is ISO 9001:2015 gecertificeerd en het datacenter voor onze cloud-diensten is SOC 2-2 gecertificeerd.