Met KNNS blijf je bij de kern van je zaak

KNNS voorkant logo.png

Of je nu een bouwtekening, poster of foto print. Een plotter kopen doe je bij KNNS. KNNS is in 2013 ontstaan door een fusie. Beide bedrijven hadden al jarenlange ervaring (meer dan 25 jaar) in de ICT, printing, supplies en software. Nog steeds staat de eigen service hoog in het vaandel.

Hoe wij je kunnen helpen

Wij zijn ervan overtuigd dat de kennis die cruciaal is voor de succesvolle toekomst van je zaak, maar al te vaak verloren gaat in alle energie en inspanningen die nodig zijn op andere terreinen.

Wij zien dat het gebruik van technologische ontwikkelingen om bedrijfsprestaties te verbeteren, vandaag de dag in een stroomversnelling lijkt te zijn geraakt. Organisaties zetten digitale oplossingen zoals social media, mobile, analytics, cloud, robotisering en big data in om hun processen, producten en dienstverlening te optimaliseren. Deze ontwikkelingen hebben invloed op de manier waarop we zakendoen. Maar hoe relevant zijn deze technische mogelijkheden werkelijk voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen?

Het visualiseren van de bedrijfsprocessen en onderliggende IT-technieken helpt daarbij. Met dat inzicht zie je direct waar mogelijk dubbele technieken of inefficiënte systemen worden gebruikt. Zo wordt het IT-landschap stuurbaar en faciliterend aan de ambities van de organisatie.

KNNS maakt IT simpel. Dat doen wij door middel van focus, eenvoud en op basis van bewezen technologie en best practices. Dat zorgt ervoor dat alle energie en inspanningen zijn vruchten afwerpen en de zaak structureel vooruit wordt geholpen. Door het mobiliseren en kanaliseren van alle kennis blijf je bij de kern van de zaak.

Certificering

KNNS is ISO 9001:2015 gecertificeerd en het datacenter voor onze cloud-diensten is SOC 2-2 gecertificeerd.

Ons volledige assortiment