€ 890,00 excl. btw

  • Gratis afleveren
  • Installatie
  • Extra garantie

Omschrijving

Kenmerken
• Ideaal voor fotografie / beeldende kunst
• Tot DIN A2 vellen
• 12-kleuren inktsysteem
• Kalibratiesensor
• Maakt gebruik van gepigmenteerde inkt
• De prints zijn UV- & waterbestendig

Uitzonderlijke printresultaten
Behaal uitzonderlijke resultaten door je foto's naar een hoger niveau te tillen. Doordat de kwaliteit en integriteit van je foto's worden vastgelegd in je prachtige prints, zullen je klanten onder de indruk van je werk zijn en krijg je zelfvertrouwen om je werk te laten zien en te verkopen.

Prachtige prints tot A2-formaat
Geniet van de mogelijkheid om prachtige foto's zonder witrand te printen op A2-formaat, zonder kwaliteitsverlies. Profiteer van hoge printsnelheden en kleurgetrouwheid. Door ondersteuning van allerlei soorten media, van gloss, matte, fine art en canvas, kun je altijd de stijl creëren waar je naar op zoek bent.

Meer details en kleuren dan ooit tevoren
Met een nieuw LUCIA PRO 12-inktensysteem worden je foto's natuurgetrouw geprint. De nieuw ontworpen LUCIA PRO-inkten op basis van microcapsule materiaal bieden meer kleurruimte en meer detaillering dan ooit tevoren. Met een groot dynamisch bereik van kleuren en details in donkere gedeelten geef je de subtiele elementen van je foto's weer in print, van 4 x 6 tot A2-formaat.

Verbeterde lichtreflectie en verminderde bronzing
Canon's Chroma Optimizer-inkttechnologie zorgt ervoor dat je prints een uniforme glans hebben wanneer je glanzend papier gebruikt. De Chroma Optimizer wordt over de geprinte foto aangebracht. Zo wordt de reflectie van het oppervlak egaal en behoudt de print de natuurgetrouwe kleuren. Het resultaat: foto's worden geprint met diepe zwarttinten en verminderde bronzing.

Voortreffelijke zwart-wit prints
Produceer fantastische zwart-witprints met neutrale tonen dankzij de vier speciale monochrone inkten van het LUCIA PRO-inktsysteem: fotozwart, matzwart, grijs en fotogrijs.

Professioneel en functioneel ontwerp
De imagePROGRAF PRO-1000 printer trekt de rode lijn van de EOS-serie door: een symbool van uitzonderlijke kwaliteit. Het professionele en functionele ontwerp van dit desktopmodel inspireert zowel professionele als beginnende fotografen. De printer beschikt over een stevig chassis voor nauwkeurige inkttoepassing en een extra lade voor handmatige invoer die geschikt is voor zwaardere typen papier.

Flexibele instellingen en kleurbeheer
De Canon Print Studio Pro-plugin heeft een nieuwe schermindeling die het eenvoudiger maakt om de printer-, papier-, opmaak- en kleurinstellingen aan te passen, zodat je prints van de beste kwaliteit kunt maken. Je kunt je favoriete instellingen opslaan en deze keer op keer opnieuw gebruiken. Kleurbeheer is nu gemakkelijker dan ooit, dankzij het aanvinken van ICC-profielen, de voorgenomen weergave en een gloednieuwe functie voor soft-proofing.

Bijgewerkte Print Studio Pro-plugin
De Print Studio Pro-plugin is de perfecte schakel tussen je afbeeldingen en de uiteindelijke print. Met de nieuwe Contrast Reproduction-functie van de plug-in kun je zeer gedetailleerde prints maken met ongekende scherpte en helderheid.

Verbeterde bruikbaarheid in de workflow
Verbeter je productiviteit en efficiëntie met wireless en Cloud-connectiviteit. Download de Canon PRINT-app op je iOS- of Android-apparaat of print via de Wi-Fi verbinding van je pc of laptop. Als je een camera hebt die compatibel is met PictBridge, kun je zelfs direct via Wi-Fi printen.